K E C B O A R D    Počet příspěvků: 460       Nepřihlášen

Přihlášení a registrace

Přihlášení
Nick :     
Heslo :  
Nová registrace
Nick :     
E-mail : 


A co když zapomeneš heslo?
stačí napsat svůj NICK a na e-mail zadaný při registraci tvoje tajné slovíčko obratem přijde
Nick :     


Jak se zaregistrovat: zvol si svůj 'NICK', čili přezdívku pod kterou budeš vyjadřovat své názory a myšlenky a ten vepiš do kolonky NICK v sekci REGISTRACE na této stránce. Do kolonky E-MAIL zadej svoji e-mailovou adresu, ale pravdivě, neboť ti do ní přijde obratem heslo pro přihlášení. Poté klikni na tlačítko 'Zaregistrovat se'
Po přijetí tohoto e-mailu můžeš provést přihlášení

Jak se přihlásit: v sekci přihlášení vepiš do kolonky NICK svoji přezdívku, kterou jsi udal(a) při registraci a při prvním přihlášení do kolonky HESLO vlož kód, který ti přišel e-mailem. Nejlépe označením kódu v e-mailu a vložením do clipbordu kombinací kláves CTRL+C a následným kliknutím do kolonky HESLO v sekci přihlášení a vložením z clipboardu kombinací kláves CTRL+V. Jestliže si heslo změníš, tak samozřejmě svoje nové heslo a poté je třeba kliknout na tlačítko 'Přihlásit se'
Stránky: 1  . . .  40  41  42  43  44  45  46  

míra   28.06 2005 / 20:24
Takže ta písnička se jmenuje PUMPA(vo písmenko jinak než moje oblíbená firma) a je z nejnovější desky Tří Sester,na jejich stránkách se dá i přehrát(přes WINAMP).Právě to poslouchám a dost dobrý,jen je to na mě dost nízko(vzhledem k mé kastraci:),ale v kapele máme i jiné zdatné zpěváky.Myslím že do zábavy v Rozseči to v poho zvládneme.Na plakáty už jsem myslel a mám to pod kontrolou i když víkend byl hodně náročnej,jak uvidíš na fotkách,ale hlava už mě to vzala a v sobotu je vezmu:-))).
fanynka   30.06 2005 / 19:10
Díky za informaci.Písničku od Tří sester-Pumpa(věděla jsem,že to začíná na P,tak jsem myslela Palivo)už jsem si stáhla do počítače,tak díky za informaci!Tak v Rozseči si ji určitě nechám zahrát.Na fotky jsem se dívala a je vidět,že jsi pěkně řádil a za bubnama Ti to pořád ještě sluší,ale bylo vidět,že ten strop Ti trošku zavazel a nějak nechtěl uhnout!Co se týká té Tvojí kastrace,tak si myslím,že kdyby to tak opravdu bylo,tak ta slečna se k tobě určitě tulit nebude!!!Takže si myslím,že jsi určitě ještě CHLAP.
fanynka   08.07 2005 / 15:43
Ahojky.Už se moc těšíme na fotky z Crhova,tak doufáme,že už brzy budou.Víme,že jste měli hodně dlouhý a náročný víkend,tak to bude o něco později.Míro,tu písničku od Tří sester-Pumpa jsi zvládl nazpívat skvěle.Fakt,dobrý.Čauky a uvidíme se na zábavě ve Křtěnově 29.7.,kde budu slavit své 18 narozeniny...???

milosh   24.06 2005 / 08:58
Zdarec skupino! Tak mi to nedalo a jak se zdá - prošel jsem testem IQ + ovládání PC :)! Mějte se a ať to hraje!
Pavel (ARCUS)   24.06 2005 / 09:42
Dík!... a pokud čteš diskuzní fóra i jiných kapel, můžu Ti pogratulovat ke znalosti čtení, psaní a v neposlední řadě lehce nadprůměrnému IQ! :-) To: Pýtr; Sorry, ale musel jsem si trochu rýpnout...když vím, že i tady občas zabrowsíš.
milosh   24.06 2005 / 10:25
yes, asi čteme to samý :)

Míra   23.06 2005 / 19:59
Hrajeme pro lidi a chvála na páteční zábavu nás opravdu těší,takže ještě jednou dík.A pokud jde o pobíhání s mikrofonem je to jen o mé vrozené stydlivosti,byl jsem spíš bubeník než zpěvák ale od výčepu už jsem taky zpíval takže uvidíme,podle hladiny alkoholu.
Víťa (ARCUS)   23.06 2005 / 21:03
To je ale nápad! Kdyby sis vzal k výčepu i texty, tak bychom zabili dvě mouchy jednou ranou - kapela by měla (v pro nás většinou stísněných prostorách) víc místa a Ty by ses na tanečních zábavách tolik nenaběhal:))
Pavel (ARCUS)   24.06 2005 / 08:37
Co se týká toho místa, byl bych i pro, ale...když se bude rozptylovat u výčepu, stává se růst hladiny alkahólu nekontrolovatelným procesem a následky bych zde raději neventiloval. Další mínus je i to, že pak se bude věnovat víc slečnám než interpretaci textů - z čehož budem "první ročník" i my, protože pak budou mít songy tak jednu sloku a půl refrénu s "la-la-la" :-)) sorry Míro, tu flašku vezmu ;-) Jo a Motorku hraje v originále kapela WIZARD, která podle mých informací snad už neexistuje, někteří z bývalých členů založili uskupení TRAKTOR. Více na http://www.traktor-rock.cz/index.html
fanynka   24.06 2005 / 18:22
Míro,ty budeš o sobě tvrdit,že jseš stydlivý?Tomu už dneska neuvěří žádná slečna,paní,ani kluci z kapely!!Že mně dáte kluci za pravdu?To,že jsi byl dobrý bubeník vím, ale když zpíváš,tak se víc projevuje Tvůj talent.No,když si myslíš,že jsi opravdu tak stydlivý,tak by mě velice zajímalo,co potom děláš,když ty zábrany nemáš? CHtěli by jsme ještě pro velký úspěch Vaší kapely,udělat některý pátek zábavu.Můžeš prosím napsat,jestli máte tak do září něco volného? Díky!!!
Míra   24.06 2005 / 18:58
Moji pubertu bych po netu moc nešířil,naštěstí už je to dávno pryč...No a poslední dva volné pátky najdeš na našich stránkách,ale je to nutné řešit rychle protože už je jeden termín v jednání.Nazdárek,odjíždím pracovat do Svitávky na předpoutovou zábavu.
fanynka   28.06 2005 / 19:36
Čauky Míro,zdravím Tebe a celou Vaší kapelu.Mám pro Tebe vzkaz od jednoho staršího strejdy z Rozseče,aby jsi nezapomněl vzít plakáty do Crhova na tu zábavu v Rozseči-19.8.Počet kusů by prosil 16 "určitě"si je vyzvedne ještě za střízliva!! Ještě mám na Tebe dotaz!Znáš písničku od skupiny Tři sestry-název je myslím Palivo a zpívají tam něco o lahváčích.Hrají to v rádiu,tak mě napadlo,že by jste to mohli zařadit do Vašeho repertoáru.kluci by to určitě dobře zahráli a ty skvěle zazpíval.Co ty na to? Ahojky v sobotu v Crhově na předpouťové.

Míra   23.06 2005 / 08:39
Pavlíku za tu ikonu tě asi zabiju,nebo ještě lépe,nekoupím Ti v pátek panáka.
Mumma   23.06 2005 / 09:29
Náááhodou, je to docela pěkná ikonka a k frontmanovi kapely se přímo hodí. Aby se Ti nezačalo říkat taky Panorammix :o))))
Pavel (ARCUS)   23.06 2005 / 11:08
Bojim-bojim :-) abych to napravil...můžu Ti sem dát třeba ikonu "jéžíška" to je už celkem "zajetej nick", ale jako frontman Panorammix nám můžeš míchat ty "energetický drinky" nutný k vybíjení vojska Říma :-)) samozřejmě na přírodní bázi značky Fernus-drsoňus! Ale dobře mi tak - v pátek vařím elixír já - mám jedno balení doma v lednici.
fanynka   23.06 2005 / 19:35
Ahoj Míro,nebo Janku?Pavlíkovi panáka kupovat nemusíš,hlavně když ho koupíš příští týden v Crhově jedné známé.Zapomněla jsem se zmínit,že v Rozseči v neděli o pouti tady hrál ALCORN a byla to hrůza.Není to jenom můj názor,ale více lidí.Takže,mají šílený přestávky-asi 20 min. a kámoška říkala,že když slyšela doma,jak zpívají Dana Bártu,tak ani na tu zábavu nešla.A opravdu jsem neslyšela od nikoho,že by byli lepší než vaše kapela.Ještě mám pro Vás jedno upozornění: v nabídce písniček Vám chybí ta slavná MOTORKA,která se všem líbí,ale bohužel jsem zapomněla od jaké kapely je.Jediný co mně na tom ALCORNU zaujalo, bylo,že zpěvák chodí občas s mikrofonem mezi lidi,nebo stojí u parketu.Na mě to působilo celkem dobře.Už ale nevím,jestli při pomalých,nebo rychlejších.To se mně asi vykouřilo z hlavy.Co kdyby jsi taky něco takového zkusil?
Pavel (ARCUS)   24.06 2005 / 08:55
Ještě jednou dík za kladné ohlasy. Motorku (originál od kapely WIZARD z Hranic na Moravě) jsem doplnil do "playlistu" - moje chyba. On mi Míra toho panáka stejně koupí - když ne v pátek, tak v sobotu :-)

Mumma   21.06 2005 / 09:30
Nazdar chlapi! (a děvče:o)) Byl jsem velmi potěšen Kamilovou nečekanou návštěvou ve čtvrtek a zároveň překvapen zjištěním, že si společně zahrajeme na hodech v Ostrově. Bohužel každej na jiným konci dědiny, ale i tak - docela dobrý, ne? Slýchám na vás v poslední době jen samou chválu, tak se na vás v létě rozhodně musím podívat...
Pavel (ARCUS)   21.06 2005 / 10:44
Ahojky! Kamil samozřejmě referoval hned v pátek po cestě na čoch...vyřídil Vaše pozdravy, dík. Ostrov je pro mne novinka - kdy by to jako mělo být? Budu to muset probrat s našim "managerem a uměleckým vedoucím" :-) jestli se nejedná o informační šum. Nevím sice kdo nás chválí, ale na "jednom webu" jsem se dočetl, jak jsme bez energie a těžíme jen ze zkušeností...jo jo, roste nám na okrese velký umělecký kritik - popichovač. Tak jsem to trochu okomentoval taky. Co se týká té návštěvy - znáš se...jen tady na Kecboardu jsi toho už nasliboval...ale za sebe a snad i za Kamila ti můžu slíbit, že pokud hrajete v pátek 8.7. někde na okrese, tak se s největší pravděpodobností uvidíme! PS: Máme i řidiče :-) !
Pavel (ARCUS)   21.06 2005 / 11:42
Tak vzhledem k emailové komunikaci s "vedoucím zájezdu" musím bohužel konstatovat, že máš ohledně Ostrova špatné informace, protože v tomto termínu jsme v Pa, So v Boskovicích a Ne v Šebetově.
Mumma   22.06 2005 / 09:34
Ohledně toho Ostrova - mělo by to být v sobotu 23.7. a neděli 24.7. a vaše fanynky z domácího prostředí říkaly, že vy tu sobotu snad budete hrát na kulturáku. My budeme nahoře u hospody U Kučerů. Ale i kdyby - pro vás rozhodně nejsme konkurence :o)) Co se týče diskuse na stránkách Akcentu - moc jsem se pobavil... Hlavně u Tvého prvního komentáře :-)))) Jinak - co se týče pátku - hrajeme v Ráječku v hospodě "Nová", takže se snad uvidíme (jestli přijedete). Budeme tam hrát podle lidí - nejhůř do 2, ale v Blansku je spousta non-stopů :o))))
Mumma   22.06 2005 / 09:36
I'm fuc*ing idiot... 8.7. hrajeme v Horní Lhotě u Kaštánka na jakejchsi narozkách, ale bude to pravděpodobně venku a nic nebrání tomu, abyste se stavili...

mira   15.06 2005 / 19:38
AHOJ,jen zkouším jestli mě to ještě funguje.
Pavel (ARCUS)   15.06 2005 / 21:44
No to nevím...nejsem holka :-)) tak to asi zkoušíš na blbým místě...myslím. Zdar v pátek!
fanynka   22.06 2005 / 18:48
Ahoj Míro! Tak doufám,že Ti to snad ještě funguje,jinak by to bylo s Tebou opravdu moc špatný.Čekala jsem na fotky z Rozseče a jsou opravdu prima.Je vidět,že na Rozsečské holky nezapomínáš a za to dík!Je vidět,že nás máš stále rád,protože těch fotek je tam opravdu hodně.Jsu zvědavá jestli te trkne kdo Ti píše !! Taky Tě pozdravuje jedna fanynka JITKA s kudrnatýma vlasama.Hráli jste pro ni i nějaké písničky.Jinak se na Vás moc těšim a uvidíme se v Crhově na zábavě. Dana Bártu zpíváš fakt skvěle,že jsem si to stáhla do počítače,vlastně zpíváš všechno dobře,aby sis nemyslel,že se mně líbí jenom ta jedna.Ještě by jste tam mohli přidat písničku od Anety Langerové-Voda živá-,protože ta Vaše zpěvačka ji zpívá taky dobře.
Míra   23.06 2005 / 08:33
Díky,díky,díky za slova chvály od kamarádky z dolního konce Rozseče.Jsem rád že se ARCUS na Olešnicku tak dobře chytá a to teprve začíná léto,ještě máme před sebou zábavy v Crhově,Křtěnově a Olešnici.Takže spousta času na panáka.No a pukud jde o to jak mě to funguje,nevím,možná že to na mě jen přítelkyně hezky hraje...Ahoj příští sobotu v Crhově.MÍRA.
Víťa (ARCUS)   23.06 2005 / 20:56
A máš na mysli kterou z Tvých přítelkyň?:)

Kamil (ARCUS)   20.04 2005 / 23:12
Mumo, Mumo, zase zůstalo jen u slibů. Do Lipovce jsi se nestavil, tak to zkus někdy jindy jinam. Co se týká mojí práce u mixpultu tak mám hardwork at home přes týden, kdy mimo zaměstnání, dělám upgrade a údržbu aparátu a o víkendu pak už přijde ta příjemější chvilka, kterou jsi zmínil. No a na druhou stranu někdy ukočírovat sedm muzikantů, když mají svůj den je taky pěkná fuška (a já zrovna ten den nemám).
Mumma   21.04 2005 / 11:33
No jo, jsem howado a už nikdy nebudu nic slibovat. V Ostrově kšeft dopadl nad očekávání výborně, takže jsme hráli až do 2 a tudíž potřebný čas nezbyl... My totiž balíme ještě dýl než velký kapely :o) Tvé hardwork samozřejmě rozumím a co se týče kočírování muzikantů, tomu taky věřím (ještě aby ne). No - když se podívám třeba na Carla - ten se někdy kočíruje docela špatně ;o)
Pavel (ARCUS)   21.04 2005 / 17:30
To Mumma: Já už nejsem žádnej divoch...bohužel. Kde jen ty časy jsou - holky už mě nechtěj a alkahól můžu ve větším než malém množství jen když navštívím jinou kapelu a to nic nesnesu, druhej den jsem strašně nemocnej... Krutá realita. Snad se uvidíme na menší muzikantské párty...termín upřesníme! To Kamil: Zapomenuls na situaci, kdy máš svůj den ty a kapela jen bezmocně přihlíží ;-) a ještě musí balit aparaturu s věci zvukaře, protože ten má dost času a relax HARDWORK!

Mumma   06.04 2005 / 11:21
Tak coooo? Nějak to tadydle umírá! To Carell: minulej čtvrtek se za náma na Velvetu stavili Pavel Óša a Tonda Jančík, možná byste se taky mohli někdy objevit. Beztak se jenom flákáš ;o) 16.4. hrajeme v Ostrově, ale asi jen krátce, tak se snad za vama stavíme v Pikanově. Ale neslibubju - znáš mě...
Pavel (ARCUS)   06.04 2005 / 18:31
No vidíš, aspoň někdo napíše - tak dík za kříšení od umírání. Jinak nevím jak s tím čtvrtkem, ale když já musím v pátek většinou do zaměstnání a pracovní dobu nemám tak "klouzavou" jak bych potřeboval...ale pokud se stavíte 16. v sobotu na návštěvě hodíme řeč!
Mumma   07.04 2005 / 09:59
Včera jsem mluvil s Marťasem a dohodli jsme se, že jestli to 16. zabalíme fakt tak nějak slušně, tak se zastavíme! Hrajete, počítám, od 9 do 3...
Kamil (ARCUS)   07.04 2005 / 10:15
Určitě se stav, dáme si pivko a trochu pokecáme. My budeme muset pracovat...
Pavel (ARCUS)   07.04 2005 / 10:57
No MartinaŠ jsem neviděl...ani nepamatuju ale rád uvidím - jestli na něm taky "hlodá zub času" jak na mě. Mimochodem - je celkem možné, že třeba přijedem my na vás. V tomhle není nikdy "jistota" dob minulých. Ještě by to chtělo sehnat někoho odpovědného s vyvinutým GPS a platným "vůdčím listem" pro osobní automobily...co ty na to Kamile? Návrhy???
Mumma   07.04 2005 / 15:51
To Kamil: No jo, hlavně Ty toho tak napracuješ. Taky bych chtěl v práci mít na každým koleně kočičku a užívat si takovou hardwork :o))) To Carel: Martin Š. vypadá pořád dobře (až na to, že už taky nemá "krásné dlouhé vlasy") a snad se o tom budeš moct přesvědčit Live a nebo pozdějc na našich stránkách z fotky. Tak ať to hraje! Škoda, že nikde nemastíte teď v sobotu, máme volno :o(

Víťa (ARCUS)   10.03 2005 / 23:02
Mili navstevnici, to jste tak lini se zaregistrovat na nasem Kecboardu? Vas nelaka diskuse, chvala a kritika? Hm?
Kamil (ARCUS)   13.03 2005 / 12:50
Právě v tom je ta potíž pro spoustu lidí, že se musí zaregistrovat fungujícím emailem a tudíž částečně ztratit anonymitu. Dneska spoustu lidí umí akorát anonymě vykřikovat z davu, ale podepsat se pod svůj názor umí jen tak sem tam někdo, natož ho říct otevřeně do očí!!!!
VelmiObezniHlava   13.03 2005 / 16:47
no ja myslim ze tim ze se tady musim zaregistrovat pres mail svou anonymitu ani trosku neztracim...nebo ti snad muj mail o mně neco rekne? to bych rad vedel co:-P
Pavel (ARCUS)   13.03 2005 / 23:02
No čistě teoreticky...ten mail samozřejmě "vidí" administrátor, když bude někdo moc zlobit - lze určitým způsobem vysledovat o koho se jedná a podniknout nějaká přiměřená opatření - jsou na to různé metody kombinované se sociálním inženýrstvím, sice to nemusí být vždy 100%-ně úspěšné a muselo by to stát opravdu za tu námahu, ale...například: nechám logovat přístupy na stránku Kecboardu - pokud ten problémový jedinec bude mít pevnou IP adresu ze které se bude při psaní "hlásit" do Kecboardu, můžu ho lokalizovat a mohl bych pokračovat (při troše snahy i modem "najdu", stačí znát ty správné lidi na správných místech). Důležitý faktor proč jsem se rozhodl to DF udělat s registrací je ten, že když už někdo něco napíše, měl by si za tím názorem stát a ta registrace na mail je celkem dostatečný psychologický důvod a přijatelná komplikace pro uživatele. Samozřejmě, kdo bude chtít škodit a poštvávat...napadat ostatní uživatele apod....tomu registrace na mail překážkou nebude, ale snad se takový případ nenajde a tento příspěvek nebude důvodem "útoky" tohoto ražení zde vyprovokovat - jen aby si někdo dokázal, že to zvládne. Mimochodem zapomeňte na to, že existuje opravdu anonymní připojení k Internetu - jak hlásají některé marketingové bláboly pro některé vytáčené linky. Ale to není myslím ten problém který zde řeším, tj. registrace, mail a proč. Kecboard je tady pro to, aby návštěvníci zábav a plesů kapely Arcus mohli napsat svůj názor na to, co se jim líbí/nelíbí, proč, případně co by chtěli okolnímu světu sdělit a aby tak činili po "zralé úvaze". Snaha o konfrontaci není vhodná cesta pro navázání dialogu a o ten tady přece jde.
Pavel (ARCUS)   13.03 2005 / 23:21
Nedalo mi to... a tvá "identita" jen podle mailu mi zabrala asi 5 minut! ;-) Pokud chceš, pošlu ti tvou vlastní fotku, že nekecám...ale opakuji - tady to přece není v první řadě o "anonymitě", ale o odpovědnosti a projevením vlastního názoru za který se průměrně inteligentní člověk nemusí stydět a ta registrace je nástroj k tomu jak donutit průměrně inteligentního člověka přemýšlet o tom co napíše.
VelmiObezniHlava   14.03 2005 / 00:00
se mnou je to trochu neco jinyho:) pokud ma clovek na netu svy stranky a na nich uvedenej v kontaktech mail shodne s tim co jsem zde uvedl pri registraci tak je to brnkacka:-) kdybch mel nesdileny pripojeni tak si dam nick treba arcus, mail arcus@yahoo.com a hledej me podle ip adresy..nejses policajt, ne?:) jenze mam sdilenou linku/ip a treba tedka me do knihy navstev nekdo pod nickem Lucka napsal ze me videla na cochu, ze se ji libim, bla bla bla:-D ale kazdej kdo je ve sdruzeni SVNET a neco tam napise tak se u prispevku objevi stejna ip jako mam ja a tudiz to byl nejake vtipalek od nas:) no, dobrej pokus oskare:-P jak psal vita - ta registrace dost lidi odradi (hold asi sme moc pohodlni) a pritom je zbytecna, jde o ip a tu jako admin vidis u prispevku i bez toho aniz by byla nutna registrace pres mail, ne?
VelmiObezniHlava   14.03 2005 / 00:02
oprava: SVNET
Pavel (ARCUS)   14.03 2005 / 13:06
;-) neee, policajt nejsem. Nechci nějak zvlášť obhajovat "nutnost, vhodnost..." registrace, ale momentálně je to nejjednodušší způsob, jak zamezit tomu, aby někdo např. vkládal příspěvky pod jiným nickem než svým k němuž má heslo, dál je zaručena "jedinečnost" nicku tj. nemělo by jít si zaregistrovat nick, který je již v databázi - ikdyž jsem to netestoval (co na to můj PHP guru?). Co se týká IP adres - tak dosud nebyla potřeba něco takového sledovat a doufám nebude. IP sleduje pouze počítadlo přístupů, tak bohužel např. od vás (SVNET) za maškarádou budu mít vždy jen 1 přístup denně na počítadle, i když requestů bude třeba 100. Zatím není potřeba abych viděl IP uživatelů v Kecboardu a doufám, že to tak i zůstane. Je fakt, že uvažuju o tom dát sem možnost "neregistrovaného" vložení textu, ale bez možnosti nicku, ikony s automatickým mazáním po 48mi hodinách bez možnosti na něj reagovat a tvořit strom...uvidíme. Fakt je - a dobře to sám víš, že i na herní, zpravodajské servery je pro vkládání příspěvků nutná registrace a funkční mail....a spousta písmenek o trestně právní odpovědnosti. V každém případě jsem a budu rád, když si "kvalita keců na Kecboardu" zachová jistou obsahovou úroveň.

Mumma   08.03 2005 / 08:45
Mno, já jsem Pavla poznal sice pozdějc, ale troufnu si říct, že je pořád stejně škaredej :o) Ale na hraní to asi nemá žádnej vliv...
Kamil (ARCUS)   10.03 2005 / 18:42
Já teda znám Pavla hodně dlouho a jeho vzhled mě nikdy moc nezajímal, ale s kytarou na pódiu vypadá dobře. A na pivo se s ním dá taky zajít!
Mumma   12.03 2005 / 09:52
Souhlasím, Kamile!!! Doufám, že brzo společně na nějaký to pivisko zajdem (asi stejně nejspíš na čochu ;o))

Stránky: 1  . . .  40  41  42  43  44  45  46  


Sledování návštěvnosti
stránek na TOPlist
Odkazy na kolegy z "okresní ligy"
TAMDEM
K-Band Spectrum II Akcent
Nahrávací studio

Vzájemné uvádění odkazů je možné po dohodě s administrátorem.
Pokud chcete uvádět link na tyto stránky, použijte prosím tento zdrojový kód.

© Design 2009    vytvořil Babas    administrátor admin