K E C B O A R D    Počet příspěvků: 460       Nepřihlášen

Přihlášení a registrace

Přihlášení
Nick :     
Heslo :  
Nová registrace
Nick :     
E-mail : 


A co když zapomeneš heslo?
stačí napsat svůj NICK a na e-mail zadaný při registraci tvoje tajné slovíčko obratem přijde
Nick :     


Jak se zaregistrovat: zvol si svůj 'NICK', čili přezdívku pod kterou budeš vyjadřovat své názory a myšlenky a ten vepiš do kolonky NICK v sekci REGISTRACE na této stránce. Do kolonky E-MAIL zadej svoji e-mailovou adresu, ale pravdivě, neboť ti do ní přijde obratem heslo pro přihlášení. Poté klikni na tlačítko 'Zaregistrovat se'
Po přijetí tohoto e-mailu můžeš provést přihlášení

Jak se přihlásit: v sekci přihlášení vepiš do kolonky NICK svoji přezdívku, kterou jsi udal(a) při registraci a při prvním přihlášení do kolonky HESLO vlož kód, který ti přišel e-mailem. Nejlépe označením kódu v e-mailu a vložením do clipbordu kombinací kláves CTRL+C a následným kliknutím do kolonky HESLO v sekci přihlášení a vložením z clipboardu kombinací kláves CTRL+V. Jestliže si heslo změníš, tak samozřejmě svoje nové heslo a poté je třeba kliknout na tlačítko 'Přihlásit se'
Stránky: 1  . . .  41  42  43  44  45  46  

neznamá   09.02 2005 / 21:23
Po dlouhé době jsem vyrazila na tancovačku a výkon kapely hodnotím jako vcelku slušný,nelépe snad hraje klávesista,škoda jen,že se schovává tak vzadu.Samostatnou kapitolou je ale sólový kytarista.Strašně mně připomíná kytaristu z bývalé Karavany Pavla,ale ten měl v té době Krásné dlouhé vlasy a byl hezčí!To vím jistě,vždyť jsem ho poznala,dá se říct,hodně detailně.To ale jen na okraj,držte se a jen tak dál!
Cleo   11.02 2005 / 15:21
No Carlos a je to venku. Bye, Cl.
Pavel (ARCUS)   13.02 2005 / 10:56
He he...to je dobrý, Hynkovi to vyřídím. "Samostatná kapitola" prohlašuje, že je stále stejně škaredá, ale nemá už ty dlouhý vlasy...jak kdysi ve skupine "CARAVANA". BTW - asi jsi málo zkoumala ty "detaily". To:Cleo: Ostatně ty jsi v té "Caravaně" byl taky - nespletla se? ;-)
Víťa (ARCUS)   10.03 2005 / 22:56
Ale ano, jednoho, ktery ma krasne dlouhe vlasy v Arcusu znam:)

*   08.02 2005 / 18:37
Ahoj. Dívala jsem se na rozpis zábav a je to hrozně fajn že hrajete v Rovečném. Jenom bych chtěla něco trošku poopravit.Pouťovou máte v rozpise napsanou na 11. 6. a v Rovečném je vždycky pouť devět týdnů od velikonoc, tudíž to letos vychází už na 29. 5.
Pavel (ARCUS)   13.02 2005 / 10:48
Dík za info - postoupím to na ty správné lidi co se zabývají tím "co, kde, kdy a jak".
Pavel (ARCUS)   15.02 2005 / 14:07
Jo, tak už je to vyřízeno - 11.6. mám smzat, což jsem učinil. Další informace nemám. Pokud bude změna - budu touto cestou informovat.
Pavel (ARCUS)   27.02 2005 / 20:44
Máme potvrzenou zábavu 27.5.2005 - již je to v rozpisu, je to tedy "předpouťová"...

Mumma   02.02 2005 / 14:33
Nazdar bobani. Musím se na vás jet podívat, jak vám to jde bez "Kissáka" :o). V hodnocení okresních kapel (http://www.musicinfo.webzdarma.cz/) jste získali prvenství! Doufám, že se taky potkáme někde na besídce ;o)
Pavel (ARCUS)   02.02 2005 / 21:23
Ahoj bobánku ;-) rádi tě uvidíme - jen přijít, že. Jsi samý "áčko" - to je tím, že furt někde lítáš a nemáš čas (ani na kámoše). Prvenství nebudu komentovat - spoustu "vyjádření" na toto téma jsem si přečetl jinde. Ostatně, taky jsi jeden z autorů "kritiky"...hmmm, proberem to u Ferneta a doufám, že dopadnu lépe, než když mě bylo zle naposledy.

Víťa (ARCUS)   28.01 2005 / 11:44
Test, zda se dobrá věc podařila...

VelmiObezniHlava   27.12 2004 / 20:02
re: fanda "...je to stejná „vata“ jako hrají všichni ostatní v „Okresní lize"..." nn treba takovej strom hraje ulpne skvele a navic (podle me) dobrej repertoar..ted zalezi jen na tom co se ti libi ptz ty strasi veci: kiss, ac-dc etc. tam nemaji, spis novejsi a myslim ze to ani neni nejak na skodu ptz ty "stary" veci moc lidi kolem 20 nezna, natoz aby byli primo fanousky techto kapel a kdyz se rozhlidnes po sale tak uvidis ze tech co by to snad mohli znat tam moc neni a hrat pro mensinu neni to pravy orechovy. Tim nechcu rict ze by se nemely hrat starsi veci vubec ale treba tri, ctyri za vecer bohate staci:-)
Pavel (ARCUS)   28.12 2004 / 14:39
ANO! Vím že to bylo pro "fandy", ale já musím jen souhlasit - samo že nevím jak hraje Storm, ani jakej mají repec, ale pokud chce kapela dělat úspěšně zábavy, musí zvládnout zahrát průřez toho co se hraje v TV a radiu, od každého většinového žánru pár hitovek co se jim říká "evergreen", vše podpořit dobrým zvukem, pořadatel - pitím (nejlépe i pivo), elektřinou, světlem, teplem a dobrou organizací (likvidovat agresivní jedince, mít všeho dost-i toaleťáku na hajzlíku a úspěšně likvidovat binec po těch co to přehnali). Když se pak tyhle "faktory" sečtou, je šance, že budou chodit hezký holky tancovat...kluci dle osobního vkusu (no comment) a všichni budou spokojení. Vždy tady budou a byly "ortodoxní" kapely kerý se nesníží hrát "vatu". Pak už záleželo jen na tom, jestli opravdu byli v tom co dělali dobří včetně zvuku a hlavně originální aby to dokázalo zaujmout. Ale to je jiná kapitola a od doby S-bandu tady nikdo takovej není - myslím na okrese - i když se možná snaží.

VelmiObezniHlava   27.12 2004 / 19:46
nice coch vcera v kotasich...moc se me tam libilo;-) jen tak dal a vse nej do novyho roku:)

fanda   29.11 2004 / 17:35
Koukal sem do toho repertoáru,a bez „Kissáka“ už je to stejná „vata“ jako hrají všichni ostatní v „Okresní lize“.Chybí mi tam ty věci kde „se ukazoval“. AC-DC, KISS, DEEP PURPLE, LED ZEPPELIN, OFFSPRING, a třeba i ČOK. Sorry,ale to byl pro mě ARCUS. Ale vlastně, Míra zpíval v AVANDGARDU taky EUROPE,a A-HA, a dobře!!! Tak že možná zahrát „Pojišťovnu štěstí“ je lehčí než třeba „Money talks“ )) Nebo to není o tom? 
Pavel (ARCUS)   29.11 2004 / 18:16
Asi ti to připadne jako výmluva, ale faktem je, že se kvapem blíží plesová sezóna a to si "bigbítu" moc neužijem a je třeba hrát "vatu". V každém případě ale chystáme "tvrdší" kousky na jaro. Zatím neprozradím co konkrétně, ale musíme dát tomu popíku trochu protiváhu. Co se týká obtížnosti, tak nevím na co narážíš. Z muzikantského pohledu - kapela to zahraje (pořád stejně), tak už jen jestli se má Míra učit starý věci nebo zkusí jít cestou nových. Zpěvově je duet náročnější než sólová věc a "nízko" ta "Pojišťovna" taky není - to by nezpíval pan Kolář z Arakainu,že.

Vendula   26.11 2004 / 10:46
Čau Arcusáci, je škoda, že se Kissák rozhodl tak, jak se rozhodl. Myslím si, že byl nejlepší zpěvák na okrese. Ale náhrada se vám fakt povedla. Byla jsem na čochu, kde zpíval už Míra a musím říct, že má podobnej hlas jak Kissák.Takže vám určite žádnou ostudu nedělá. Málokterá skupina na okrese má tak dobrýho zpěváka. Ať vám to hraje!!!
Pavel (ARCUS)   26.11 2004 / 21:16
Dík za přání, budeme se snažit.

Koumák   21.11 2004 / 01:56
Proč jste změnili zpěváka? Kissák zpíval docela dobře. Toho nového jsem zatím neslyšel...
Pavel (ARCUS)   21.11 2004 / 21:10
Bylo to velmi prosté - prostě se tak sám rozhodl - chtěl toho nechat, kapela mu nebránila a jeho rozhodnutí plně respektovala. Po zábavě v Otinovsi nám oznámil, že ho již "nenaplňuje" zpívání po zábavách a chtěl by vést se svou přítelkyní normální život. Jestli to byl skutečný nebo zástupný důvod nikdo z kapely nezjišťoval. Tolik k vlastní výměně. Co se týká kvalit - to bude asi subjektivní záležitost. "Kissák" měl v Arcusu svoje místo a nikdo mu neupírá jeho pěvecké kvality. Mimochodem - že se Romanovi říká "Kissák" jsem do dneška nevěděl a to jsme spolu 5 let blbli po zábavách. Míra - tedy jeho nástupce - se podle mého nemusí za své výkony stydět. Důkazem budiž to, že se vyrovnal s repertoárem velmi rychle a drtivou většinu Romanových fláků přebral a kapela nemusela nijak hýbat s tóninou. Jestli je někdo lepší nebo horší asi nikdo spravedlivě neposoudí a každý bude mít svoje příznivce. Nejlepší bude, když přijdeš a poslechneš.

Pavel (ARCUS)   15.10 2004 / 21:56
Vítejte na "KECBOARDU". Pokud máte co smysluplného říct, nechat vzkaz ..., jste na správném místě. "KECY" obsahující sprostá slova, osobní útoky nebo jiné úchylárny budu mazat. Děkuji za pochopení. Pavel

Stránky: 1  . . .  41  42  43  44  45  46  


Sledování návštěvnosti
stránek na TOPlist
Odkazy na kolegy z "okresní ligy"
TAMDEM
K-Band Spectrum II Akcent
Nahrávací studio

Vzájemné uvádění odkazů je možné po dohodě s administrátorem.
Pokud chcete uvádět link na tyto stránky, použijte prosím tento zdrojový kód.

© Design 2009    vytvořil Babas    administrátor admin